04 August 2015

Herinnering : Hoe werkt TL Hub ?

Herinnering : Hoe werkt TL Hub ?

TL Hub is een job board gespecialiseerd in de publicatie van vacatures verbonden aan de logistieke, transport en supply chain sector.

TL Hub werd gecreëerd door Frederic DE COOMAN, die na meer dan tien jaar in de sector de moeilijkheden rond het recruteren van gespecialiseerde werknemers en het ontbreken van bepaalde profielen vaststelde.

Het is een zeer brede sector, omdat deze bestaat uit transport en logistieke bedrijven (maritieme/luchtvaartmaatschappijen, wegtransporteurs, expediteurs, logistiekers,…), maar ook uit logistieke afdelingen van industrieën (retail, farma, chemie, metaal,...). Als gevolg van de aard van het bedrijf of het product, zoekt men zeer specifieke werknemersprofielen.

Voor deze markt heeft TL Hub een segmentatie ontwikkeld die werknemers het mogelijk maakt om vacatures te vinden die perfect aansluiten bij hun ervaring. Daarnaast kunnen werkgevers, dankzij deze segmentatie, cv’s terugvinden die aan hun criteria voldoen.

TL Hub geeft meer zichtbaarheid aan vactures via een geïnformeerd publiek.

Na één jaar publiceert TL Hub vandaag vacatures voor meer dan 140 bedrijven actief in de logistieke en supply chain sector. Onze website trekt meer dan 20.000 bezoekers per maand. Daarnaast heeft TL Hub 4.500 volgers via de sociale media, waar op onze Facebook- en LinkedInpagina’s vacatures en sectornieuws gepubliceerd worden. Wekelijks wordt door TL Hub een nieuwsbrief verzonden naar meer dan 8.000 geadresseerden. Via TL Hub worden maandelijks meer dan 1.600 sollicitaties geregistreerd. TL Hub heeft ook een aantal belangrijke partnerships met verschillende organisaties die actief zijn in de transport en logisieke sector (OTM, LITC, Warehouse&Logistics, Logistics in Wallonia,...).

TL Hub werkt ook met studenten

Om zich kenbaar te maken bij de jongeren en de toekomstige werknemers in de sector, is TL Hub ook actief binnen de Hogescholen en Universiteiten. Zo staan er in 2015 nog twee activiteiten op het programma. TL Hub organiseert de eerste « Supply Chain Business Game » samen met twaalf Hogescholen, een Universiteit en Coca-Cola Enterprises. Daarnaast coörganiseert TL Hub ook de eerste jobdag (TopJobs@Logistics), uitsluitend gericht op beroepen voor logistieke bedienden, die zal plaatsvinden in oktober te Laakdal.

Hoe werkt het ?

  1. U bent een werknemer: raadpleeg al onze jobs in transport, logistiek en supply chain. Creëer uw profiel waardoor u teruggevonden kunt worden door recruterende bedrijven. U kunt jobs zoeken die overeenkomen met uw criteria via onze toegewijde pagina’s (maritieme jobs in Antwerpen, vacatures in supply chain, sales in transport, douane vacatures,...).
  2. U bent een werkgever: stel jezelf de vraag: hoeveel vacatures publiceert u jaarlijks in onze sector? Wenst u toegang tot onze database met gespecialiseerde CV’s in logistiek & supply chain? Raadpleeg na het beantwoorden van deze vragen de tarieven die wij u aanbieden. Wij beschikken over formules aangepast aan uw behoeftes. Zodra u toegang heeft tot ons platform kunt u de publicatie van uw vacatures zelf beheren (via email of rechtstreeks naar uw website) en onze database raadplegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons sales team via : [email protected]

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV