02 October 2014

Jean-Claude Delen (DHL), Pascale Bastin (Galilei) en Denis Steisel (Emakina) worden lid van het “Advisory Board' van TL Hub.

Jean-Claude Delen (DHL), Pascale Bastin (Galilei) en Denis Steisel (Emakina) worden lid van het “Advisory Board' van TL Hub.

TL Hub, het eerste job board gewijd aan de sector transport en logistiek in België, wordt omringd door de besten, om zo zijn toekomst te versterken.
TL-Hub verbindt verschillende sectoren: transport en logistiek (het niche job board), de aanwerving en de web sector.
Daarom heeft TL Hub ervoor gekozen om experts in deze drie delen uit te nodigen om in het bestuur te zitten. Bovendien heeft ook Charlotte Boucquéau, gespecialiseerd in de strategie voor de lange termijn visie, haar geangageerd voor TL-Hub.

Alle teamleden geloven in het TL-Hub project. Daarom willen zij inspanningen doen zodat TL-Hub zich kan vestigen als pionier in het aanwerven van profielen via internet in de sector transport en logistiek.

Hieronder vindt u een beschrijving van elke leden;

JEAN-CLAUDE DELEN (Transport en Logistiek)

Managing Director DHL Global Forwarding Belux en CEO BeNeLux in Frankrijk. De Heer Delen laat wat van zijn uitvoerende taken aan het einde van het jaar en is al een lid of voorzitter van verschillende organisaties met betrekking tot het transport en de logistiek.

DENIS STEISEL (Web en Marketing)

Oprichter en voorzitter van Emakina, een van de grootste digitale web agency van ons land (en in het buitenland), Emakina is op Euronext genoteerd. De heer Steisel is ook de "coach" van TL Hub via "ondernemen Brussel."

PASCALE BASTIN (HR)

Mede-oprichtster van Galilei, outplacementbedrijf overgenomen door Randstad een paar jaar geleden. Mevrouw Bastin is nu "partner" in Galaxis; outplacement bedrijf, gespecialiseerd in executive kaders.

CHARLOTTE BOUCQUEAU (strategie)

Mevrouw Boucquéau begon haar carriere in de financiële wereld, en ging ze als consultancy bij "Bain & Company." Ze is nu in het topmanagement van D'Ieteren. Charlotte was ook betrokken bij het begin van TL Hub.

 

Meer informatie over TL Hub ?

Werkgevers, klik hier

Kandidaten, klik hier

 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV