13 July 2015

TL Hub heeft de laatste weken meer dan 15 contracten getekend

TL Hub heeft de laatste weken meer dan 15 contracten getekend

TL Hub heeft de laatste weken meer dan 15 contracten met nieuwe klanten getekend, waarvan een driejarig contract met VIO HR

TL Hub is de website waar men een job kan vinden in de sector transport, logistiek en supply chain.

De strategie van TL Hub is het geven van een maximum aan zichtbaarheid voor bedrijven die recruteren in de sector. Dit zowel gericht naar jong afgestudeerden als ervaren kandidaten.

Om dit mogelijk te maken staat de deur open naar alle industrieën en bedrijven uit de sector die onder hun eigen naam wensen te recruteren.

Wat betreft interimkantoren of recruteringsbureau’s, beperken wij de toegang tot onze website om te voorkomen dat de vacatures gekannibaliseerd worden door “anonieme” advertenties.

In dit opzicht geven wij aan drie interim partners, die actief zijn in en gepassioneerd zijn door onze niche, een exclusiviteit.

Dit beleid heeft onlangs geleid tot het ondertekenen van een twaalf maanden contract met Accent Jobs en een driejarig contract met VIO HR.

Daarnaast heeft TL Hub sinds juni ook een aantal nieuwe prestigieuze klanten: PepsiCo, Carglass, Umicore, STEF Benelux, XPO Logistics (Norbert Dentressangle), Ardo, Hoyer, Transfreight, LS Distribution, Bruhn Spedition, Snel Logistics,...

Ontdek al onze klanten op onze werkgevers pagina

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV