08 December 2023

Chauffeur C/CE met vakbekwaamheid worden via Tecjobz? Het kan!

Tecjobz is ondertussen al meer dan vijf jaar de geschikte gespecialiseerde partner bij het zoeken naar technische en logistieke jobs bij de beste werkgevers in jouw regio. Van chauffeur CE tot industrieel elektricien: Tecjobz biedt een zeer brede waaier aan vacatures binnen hun vakgebied.

Chauffeur C/CE met vakbekwaamheid worden via Tecjobz? Het kan!

We gaan het niet onder stoelen of banken steken. Aan het behalen van een rijbewijs C/CE hangt een stevig prijskaartje. Om iedereen de kans te geven aan de slag te gaan in de logistieke wereld kan je vanaf nu een opleiding volgen om een rijbewijs C of CE te behalen. Om je rijbewijs C te halen, moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B. Om de opleiding tot chauffeur CE te kunnen volgen, moet je dan weer je rijbewijs C met vakbekwaamheid behaald hebben.

Via Tecjobz kan je ook andere opleidingen volgen, zowel in de logistieke als technische wereld: heftruckchauffeur, hoogtewerker, VCA, kooiaap bestuurder, … Contacteer hen gerust om jouw mogelijkheden en voorwaarden te bespreken: https://www.tecjobz.be/nl/contact

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV