10 July 2017

Top 10 van de grootste logistieke bedrijven wereldwijd 2017

Top 10 van de grootste logistieke bedrijven wereldwijd 2017

Logistieke bedrijven zijn cruciaal voor de wereldhandel, zonder efficiënte logistiek zou onze economie niet zo ontwikkeld geweest zijn. Deze bedrijven beheren het grootste deel van de wereldwijde import en export. Logistieke bedrijven zijn zo gebruikelijk geworden dat we niet te veel tijd nemen om aan hun belang te denken.

Ontdek hieronder de 10 grootste wereldwijde logistieke bedrijven.

10. SDV

SDV is een dochterbedrijf van de Bollore Group. Ze hebben een plaats in de top 10 in transport en logistiek dankzij hun totale omzet en kwaliteit van de leveringen en goederen.

9. Panalpina

De Panalpina Group is trots op hun uitstekende supply chain oplossingen. Ze hebben geïnvesteerd in IT en Enegry Solutions.

8. Sinotrans

Sinotrans is ook één van de bedrijven dat de afgelopen jaren hun diensten hebben uitgebreid. Hun huidige diensten omvatten nu goederenvervoer, Lucht- en zeevervoer, vrachtwagens en opslag.

7. DSV

DSV heeft een zeker machtspositie in de lucht-, weg-, zee- en spoorvervoer. Ze bieden verschillende supply chain oplossingen en hebben een brede klantenkring van grote organisaties en zelfs kleine bedrijven en groepen. Ook hebben ze kantoren en partners over de hele wereld.

6. CEVA Logistics

CEVA Logistics is actief in 17 regio's over de hele wereld die verschillende leveranciersmanagement en -oplossingen hanteren. Ze hebben ongeveer 42.000 personeelsleden in deze kantoren en hebben klanten uit verschillende sectoren. Bv. technologie, industrie, gezondheidszorg, retail, energie en meer.

5. C.H. Robinson

C.H. Robinson is een van de oudste logistieke bedrijven in deze lijst. Ze zijn opgericht in 1905. Ze hebben kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. C.H. Robinson biedt verschillende diensten zoals vrachtoplossingen, outsourcing en product sourcing.

4. Nippon Express

Nippon Express noemt zichzelf een logistieke consultant die diensten levert via land, lucht en water. Ze hebben vorig jaar één van de hoogste inkomsten in logistiek en transportbedrijven behaald en zijn gespecialiseerd in internationaal transport

3. DB Schenker

Dit duits bedrijf, een van de hoogste presteerders in de sector, was tweede in deze lijst. Dit jaar daalden ze echter naar de derde plek. DB Schenker maakt deel uit van de DB Groep en is verantwoordelijk voor meer dan 50% van de totale omzet van de DB Groep.

2. Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel is genoemd naar de oprichters August Kuehne en Friedrich Nagel. Sindsdien zijn ze uitgebreid naar 100 landen en bezitten 1000 kantoren. Ze bieden verschillende diensten aan zoals lucht- en zeevervoer, alsook contractueel logistiek en landtransport

1. DHL

DHL is ongetwijfeld een reus op het gebied van logistiek. Als het grootste bedrijf en diegene met de hoogste inkomsten vorig jaar staat DHL op de eerste plaats in deze lijst. DHL levert aangepaste oplossingen voor supply chain, die alles van contracten, levering en zelfs omgekeerde logistiek handhaven.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV