18 January 2022

Een dag uit het leven van een Transportplanner

TVH Equipment is een Belgisch familiebedrijf met roots in West-Vlaanderen en bijkomende vestigingen in Antwerpen, Londerzeel, Nijvel, Diksmuide, Maaseik & Sint-Niklaas.

Een dag uit het leven van een Transportplanner

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verhuren van heftrucks, schaarliften, hoogwerkers, verreikers en bijhorend materiaal voor de bouw, industrie, eventsector, ..ea. Daarnaast verkopen we ook zowel nieuw als tweedehands machines aan eindgebruikers in België en resellers in Europa.

De Transport Planning werkt gecentraliseerd vanuit Antwerpen. Iedere werkdag coördineren we met ons team van 6 enthousiaste medewerkers de vele verhuuropdrachten voor een 85-tal chauffeurs. Hierbij hebben we een nauwe betrokkenheid met de commerciële en technische dienst, waarbij we samen klantentevredenheid nastreven.

 

ELKE DAG MAKEN WE EEN PUZZEL VAN TRANSPORTEN

Elke dag gaan we puzzelen, coördineren, aanpassen, oplossen, communiceren om tot de meest geschikte transportregeling te komen. Hierbij worden we uiteraard ondersteund door de nodige software-tools om alle puzzelstukjes vlotter ineen te passen. Een intense en deugddoende verantwoordelijkheid die we gezamenlijk als team dragen.

 

GESPREIDE WERKUREN MET OOG VOOR BALANS

Om alle transporten in goede banen te leiden hanteren we bijgevolg een uitgebreid flexibel uurrooster. Twee collega’s starten ’s morgens om 6u op om mogelijke issues alvast op te lossen en leveringen tijdig bij de klant te krijgen. Dit kan zowel thuis als op kantoor. Omstreeks 7u30 komen de volgende 2 collega’s erbij om de open transporten in de nabije toekomst te regelen. Om 10u30 vervoegen de laatste 2 het team die zorgen voor de finalisatie van de day-after leveringen. Op vrijdag werkt bijna iedereen vanuit de home-office. In onderlinge samenspraak wordt dit rotatie-systeem opgesteld. Deze wisselende uren geven ons de kans om een namiddag vrij te hebben en de extra inspanningen worden gecompenseerd met het flexibel opnemen van recup.

 

GEEN ENKELE DAG IS DEZELFDE

Geen enkele dag is dezelfde en er valt elke dag wat nieuws te gebeuren. We zoeken collega’s die goed kunnen plannen, die efficiëntie nastreven en goede communicatievaardigheden hebben. Als je graag problemen oplost, graag in een team werkt en een positieve uitstraling hebt, dan verwelkomen we je graag bij ons. Enige pragmatiek en wat gevoel voor humor maakt van jou een nog betere collega.

Alle vacatures bij TVH Equipment

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV