15 June 2023

Mouterij Albert, klein team met wereldwijde impact

Bij Alken-Maes werken we samen om mensen samen te brengen. We spelen al decennia met veel plezier een Oscarwinnende bijrol tijdens boeiende gesprekken, liefdevolle momenten en bruisende feesten.

Mouterij Albert, klein team met wereldwijde impact

We zijn een fier onderdeel van de globale Heineken Company. Toch zijn onze producten lokale helden en kent iedereen hier iedereen bij naam. Het beste van twee werelden, zo omschrijven we het graag. Bij ons krijgt iedereen bakken kansen en vertrouwen, we gaan hard op kwaliteit en innovatie, maar nemen ook de tijd om even uit te blazen nadien. Sfeerb(r)ouwers van de gulzigste soort, dat is Alken-Maes.

In Puurs-Sint-Amands bij Mouterij Albert, start het bier. Zonder onze mouterij in Puurs vloeit er geen Cristal, geen Hapkin en geen Heineken. Dat hoor je goed, zelfs het meest verkochte bier ter wereld vindt zijn oorsprong in onze mouterij. Een sterk team van 45 collega’s zorgt dat het gerst in mout wordt omgezet en daarna richting de hele wereld verscheept wordt.

Die 45 collega’s zorgen ervoor dat elke dag er zo’n 900 ton gerst geweekt wordt, dat wordt zo’n 800 ton mout dat naar 30 landen over de hele wereld geëxporteerd wordt. Om dat allemaal in goede banen te leiden zijn onze Logistics Officers ook van cruciaal belang.

Er wordt nu hard gewerkt aan een extra silo die dit najaar zorgt voor een toename in volume van zo’n 375.000 ton mout per jaar, zo’n 36% meer. Daarvoor hebben we ook sterke mensen nodig die die logistieke processen mee verzorgen. Zorgen dat administratief alles vlot blijft verlopen van contract tot factuur. Dat we onze voorraad goed blijven opvolgen. Meer volume betekent nog sterker plannen.

Lijkt het wat om bij de grootste mouterijen van over de hele wereld te werken? Bekijk dan ook zeker onze vacature en wat we verder bij Mouterij Albert nog doen en waarom werken bij Alken-Maes (hopelijk) iets voor jou is.

Vind uw toekomstige job bij Alken Maes

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV