02 November 2020

Neem deel aan de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience

Van 1 tot 3 december organiseert TRANSPORTMEDIA de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience, een online beurs voor professionals uit de respectievelijke sectoren.

Neem deel aan de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience

Net als tijdens een fysieke beurs is interactiviteit het sleutelwoord, met dynamische productvoorstellingen, live panelgesprekken, webinars en live chats. Het concept van de virtuele expo biedt zowel voor exposanten als bezoekers voordelen. Zonder tijd te verliezen krijgen bezoekers toegang tot een schat aan informatie en rechtstreeks contact met de exposanten. Die krijgen op hun beurt een platform om op een interactieve manier hun producten, diensten en kennis voor te stellen zonder te investeren in de bouw van een stand en een permanente fysieke aanwezigheid. Bovendien is het een efficiënte manier om op korte tijd een maximum aan relevante B2B-contacten te verzamelen.

Wil u deelnemen aan de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience? Schrijf u dan in via deze link
en krijg vanaf 1 december toegang tot de virtuele wereld van het transport en de logistiek !

De volgende exposanten hebben hun aanwezigheid al bevestigd: A-Safe, AS24, Axxès, Chevron, DAF Trucks, Descartes, DKV, Easyfairs, GGL, MAN Truck & Bus, Mercedes-Benz Trucks, Navitrans, ODTH, Rauwers, Renault Trucks, Scania, SD Worx, Tankkaart.be, TL Hub, Topa Packaging, Trimble, TVH, Uvotec, Vanas, Webfleet Solutions en Zetes.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV