07 June 2022

[Passion4Trucks] Maak kans op een ballonvaart op de TL Hub Job Day!

Ook chauffeurs en andere logistieke medewerkers op zoek naar een nieuwe job zijn zeer welkom tijdens Passion4Trucks. TL Hub organiseert er immers een Job Day op zaterdag 25 juni. Kom solliciteren en misschien wint u wel een ballonvlucht!

[Passion4Trucks] Maak kans op een ballonvaart op de TL Hub Job Day!

Tijdens de chauffeursdag van Passion4Trucks tekent ook TL HUb present met een Job Day, om kandidaat-werknemers en werkgevers uit de sectoren van transport en logistiek met elkaar in contact te brengen. Een Job Day is er 100% voor chauffeurs, magazijniers, heftruckchauffeurs, logistiek bedienden, expediteurs/forwarders, transportplanners, logistieke IT’ers en veel meer. Tijdens de Job Day hebben werkgevers en werknemers de kans om kennis te maken via speeddatingsessies. Inschrijven voor kandidaat-werknemers is gratis. Bovendien maken drie deelnemers kans om een ballonvaart te winnen.

Goed om weten voor bedrijven die als kandidaat-werkgevers aanwezig willen zijn op Passion4Trucks: er zijn nog slechts enkele plaatsen over. Interesse? Neem contact op met Kim Lousberg, projectmanager TL Hub, via kim.lousberg@tl-hub.be

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV