26 April 2022

Mooiste Truck van België: laatste kans om je in te schrijven!

Het is de laatste week om je in te schrijven voor de wedstrijd van Mooiste Truck van België. Ben je fier op jouw trekker, of weet je iemand in het bedrijf die kans maakt om te winnen? Schrijf je dan zeker in!

Mooiste Truck van België: laatste kans om je in te schrijven!

Elk jaar gaat Passion4Trucks op zoek naar de Mooiste Truck van België. Voor de editie van 2022 hebben we 7 merken die meedoen: DAF, Ford Trucks, Iveco, Mercedes-Benz Trucks, Renault Trucks, Scania en Volvo Trucks. Van elk van deze 7 merken verkiezen we het mooiste exemplaar van ons land op ons evenement Passion4Trucks op 25 juni, en van deze 7 winnaars kiezen we één eindwinnaar.

Vorig jaar wist Sam Delmeiren de finale ronde te winnen met zijn Volvo FH 500 6×4. Maar wie krijgt dit jaar de eer? De inschrijvingen lopen af aan het eind van deze week, dus het is de laatste kans om nog deel te nemen! Om mee te doen moet je enkele duidelijke foto’s (schuin vooraan, schuin achteraan, interieur, eventuele details) doorsturen via Facebook Messenger of via [email protected], samen met de nodige gegevens: naam van de chauffeur, naam van het bedrijf, e-mailadres, gsm-nummer en het type truck.

Schrijf je dus zeker in en wie weet wordt jouw truck verkozen tot de mooiste van België! Alle info en regels vind je op de website van Passion4Trucks.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV