08 September 2023

Stroom Recruitment – Headhunters in Supply Chain, Engineering & Procurement

Stroom is een gespecialiseerd rekruteringskantoor met meer dan 40 sterke consultants, werkend vanuit 4 kantoren in België en Nederland.

Stroom Recruitment – Headhunters in Supply Chain, Engineering & Procurement

Onze professionals combineren ervaring uit de Supply Chain, Engineering of Procurement business met recruitment kennis en/of studies bedrijfspsychologie. Ons doel is een antwoord te vinden op alle rekruteringsvraagstukken die zich bij onze klanten stellen, zowel voor permanente rekruteringen als voor interim management projecten.

 

Hoe is Stroom ontstaan?

Stroom zag in 2016 het daglicht toen Jan Roelants, Bob Morias, Sam Kussé en Christophe Keepers, allen meerdere jaren ervaring binnen supply chain en rekrutering, de handen in elkaar sloegen om hun kennis en expertise te combineren in dit domein. Een bewuste keuze om ons als specialist te profileren in de markt. Het opbouwen van specifieke expertise is een meerwaarde voor de professionals die we begeleiden in hun carrière en de klanten die concreet op zoek zijn naar professionals met kennis van zaken. Na verloop van jaren kregen we ook meer de vraag naar technische profielen. Toen hebben we samen met Tim Van de Peer Strooming opgericht, de specialist voor engineering profielen. Vaak staan deze 3 expertises – supply chain, aankoop en engineering - toch dicht bij elkaar.

 

Supply Chain is een breed gegeven, welke profielen zijn jullie in gespecialiseerd?

Binnen Stroom hebben we 3 divisies: Supply Chain, Engineering & Procurement. Iedere divisie heeft zijn eigen expertise en biedt zowel voor young potentials, middle managers als senior directors interessante carrière mogelijkheden op vaste basis als op freelance project basis. Onze klanten zijn logistieke spelers (warehousing/transport/haven) en manufacturing bedrijven (Retail/FMCG/Oil&Gas/Pharma/…). Strooming sluit hier goed bij aan omdat ze ook binnen deze bedrijven vaak technische profielen zoeken.

 

Wat maakt Stroom recruitment uniek?

Wat ons sterk maakt is de grote vakkennis rond supply chain, procurement en engineering. Dit combineren we met een brede recruitment ervaring en een zeer groot netwerk opgebouwd door managers met in totaal 50 jaar ervaring in de business. Elke dag is het ons doel om ervaringen en netwerk te delen met onze consultants in België en Nederland waardoor we kunnen zeggen dat we gegroeid zijn tot de grootste speler binnen de Benelux in dit domein. Stroom wil zowel voor haar klanten als voor haar kandidaten net dat stapje verder gaan om tot de beste recruitment oplossing te komen.

 

Hoe ervaren jullie de huidige arbeidsmarkt?

Bedrijven staan vandaag onder druk, zowel in tijd als kosten. Daarnaast zijn we de voorbije jaren geëvolueerd naar een kandidaat gedreven markt. Een trend waarbij de bedrijven zich meer moeten “verkopen” aan de professional dan andersom: imago wordt steeds belangrijker. Daarom is het voor ons héél belangrijk om onze klant en de hiring manager zo goed mogelijk te leren kennen, om op die manier als ambassadeur onze klant optimaal te kunnen vertegenwoordigen. Een goed intake gesprek is een must.

 

Hoe kijken jullie naar de toekomst?

België en Nederland zijn sterke logistieke draaischijven binnen Europa en zelfs wereldwijd. Dit biedt veel kansen voor mensen binnen deze sector. Na Covid hebben we ook gezien dat logistiek cruciaal blijft, de sector sterk in zijn schoenen staat en snel recupereert na een moeilijke periode. Wij willen daar als organisatie op inspelen, mee groeien en nog meer professionals in contact brengen met de juiste bedrijven, gaande van KMO’s tot multinationals.

Kan u als professional open staan voor een nieuwe uitdaging binnen onze domeinen (Supply Chain/Procurement/Engineering), neem dan gerust een kijkje op onze vernieuwde website: www.stroomrecruitment.com

Ook bedrijven die op zoek zijn naar de juiste kandidaten, kunnen ons rechtsreeks contacteren op volgend nummer: 03/500.86.99 of via [email protected]

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV