01 August 2022

Tailormade Logistics breidt netwerk uit met GCL Maritime

Tailormade Logistics kondigt aan dat het vanaf 1 augustus de activiteiten van de Antwerpse expediteur GCL Maritime integreert. Op die manier wil Tailormade Logistics zijn netwerk en dienstverlening nog uitbreiden. GCL’s ervaring in de grote Belgische havens én op de vrachtluchthavens van Brussel en Luik zijn daarbij evidente troeven.

Tailormade Logistics breidt netwerk uit met GCL Maritime

Dat Tailormade Logistics een Antwerpse expeditiespeler in zijn structuren opneemt, hoeft niet te verbazen. Het bedrijf opende vorig jaar een expeditiekantoor voor zeevracht in Antwerpen. GCL brengt een brede ervaring naar de tafel op het gebied van zeevracht (in Antwerpen en Zeebrugge) en luchtvracht (via Luik en Brussel.) GCL is bovendien ook actief in wegvervoer en warehousing. Tailormade Logistics noemt GCL dan ook een vaste waarde in de Belgische maritieme gemeenschap.

Tailromade Logistics, opgericht in 1998, is actief in acht Europese landen, heeft een vloot van 550 trucks en beschikt over zo’n 440.000 vierkante meter magazijnruimte. De integratie van GCL in de bestaande activiteiten kadert in Tailormade Logistics’ ambitie een ‘ons stop shop’ te zijn voor logistieke klanten.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV