29 September 2021

Welkom aan Kim Lousberg bij TL Hub!

De Transportmedia-familie mag een nieuw lid verwelkomen, want Kim Lousberg is in september het team van TL Hub, het vacatureplatform van Transportmedia voor de transport- en logistieke sector, komen versterken als Projectmanager.

Welkom aan Kim Lousberg bij TL Hub!

Kim is 38 jaar, afkomstig uit Oostende en zal een bekende zijn bij heel wat mensen binnen de transportsector. Ze heeft dan ook al 10 jaar ervaring binnen onze branche, vooral bij soft- en hardwarebedrijven als accountmanager. Ze brengt ook een uitgebreid netwerk met zich mee dankzij haar (naar eigen zeggen) grootste talent: babbelen. “Ik krijg energie van een goed gesprek en ik hou van netwerken. Ik vind het ook nuttig om te luisteren naar mensen, je aan te passen aan verschillende situaties en out of the box te denken om tot een oplossing te komen voor een klant.”

Kim heeft zich als doel gesteld TL Hub en Work in Logistics te doen groeien in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, om zo nog meer kandidaten en bedrijven samen te brengen, een belangrijke uitdaging gezien de huidige (chauffeurs)tekorten binnen de sector. Je kan Kim ontmoeten op de Transport & Logistics-beurs in Antwerp Expo van 19-21 oktober 2021. Op 21 oktober organiseert TL Hub bovendien de Job Day, met zo’n 30 aanwezige recruiters en dus een heleboel carrièremogelijkhedenSchrijf je in voor de Job Day door op deze link te klikken

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV