09 May 2023

Word jij onze Expediteur trainee?

DB Schenker is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde bachelor studenten die op zoek zijn naar een uitdagende start van hun carrière. Ben jij geïnteresseerd in logistiek en transport en wil je graag bijdragen aan de planning van onze transportactiviteiten? Dan is ons traineeship traject als Expediteur wellicht iets voor jou!

Word jij onze Expediteur trainee?

Als Expediteur trainee bij DB Schenker krijg je de kans om mee te werken aan de planning van onze transportactiviteiten. Je leert onder andere hoe je transportbehoeften van klanten kunt vertalen naar efficiënte transportoplossingen, hoe je verschillende transportmodi kunt combineren en hoe je de planning optimaal kunt afstemmen op onze interne processen.

Je krijgt bij ons volop de ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden je daarom een intensief traineeship van 24 maanden aan, waarbij je naast het opdoen van praktijkervaring ook deelneemt aan diverse workshops en zelfstandig werkt aan e-learnings. Na afloop van het traineeship bieden we je de mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je te beschikken over een afgeronde bacheloropleiding, bij voorkeur in de richting van logistiek, supply chain management of bedrijfskunde. Verder ben je analytisch sterk, communicatief vaardig en kun je goed overweg met verschillende IT-systemen.

Ben jij de expediteur in de dop die we zoeken? Stuur dan je CV naar [email protected] en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek!

Alle vacatures bij DB Schenker

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV