21 March 2022

Accent neemt Atrium over

Accent, één van de grootste uitzendkantoren van België, heeft de Limburgse specialist in logistieke opleidingen Atrium overgenomen. De overname zal Accent in staat stellen zijn opleidingsaanbod uit te breiden, dat reeds werd ontwikkeld via zijn Talent Lab opleidingsdienst. Zij biedt ook ongekende groeimogelijkheden voor Atrium, dat als een onafhankelijke entiteit binnen de groep zal opereren.

Accent neemt Atrium over

Atrium biedt haar klanten al 12 jaar een reeks logistieke opleidingen aan: opleidingen in welzijn op het werk en ongevallenpreventie, maar ook voor Code 95, ADR en intern transport. In totaal heeft Atrium een omzet van 3,7 miljoen euro, die na de overname door Accent naar verwachting nog zal groeien. 

Volgens Pablo Coosemans, oprichter van Atrium, "deze overname biedt veel doorgroeimogelijkheden voor Atrium omdat onze opleidingen op grotere schaal zullen worden aangeboden door een HR-expert als Accent. [...] De intensieve samenwerking zal nodig zijn om nog sneller in te spelen op de opleidingsnoden van onze klanten en hen te helpen om de juiste profielen klaar te stomen om hun takenpakket een hele carrière lang met kennis, kunde én plezier te kunnen uitvoeren.”

Hoewel Atrium onafhankelijk blijft opereren, zal het voortaan kunnen rekenen op de expertise van Accent, een onderneming met 1.200 werknemers in meer dan 300 kantoren in België. Elke dag behandelt Accent meer dan 20.000 uitzendkrachten. Het bedrijf maakt zelf deel uit van House of HR, een Europese groep met meer dan 600 kantoren en een omzet van 2,2 miljard euro. 

Accent werft ook aan op TL-Hub. Vind al haar vacatures op TL-Hub.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV