19 December 2023

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023 is een hit!

Dankzij een mooie rush op het laatste moment (maar dat is een gewoonte…) zal de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023 de 400 deelnemers overtreffen die de initiatiefnemers als doel hadden gesteld. De organisatoren verheugen zich in het bijzonder om het grotere aantal deelnemende verladers.

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023 is een hit!

“Gisteren hadden we 369 bedrijven officieel ingeschreven, maar vorig jaar schreven bedrijven zich nog op dezelfde dag in. Bovendien weten we dat sommige transporteurs een actie organiseren zonder zich noodzakelijk in te schrijven op de site, en als we rekening houden met het feit dat sommige acties op meerdere plaatsen zullen plaatsvinden, kunnen we er zeker van zijn dat er meer dan 400 plaatsen zullen zijn waar beroepschauffeurs gehuldigd zullen worden,” legt Isabelle De Maegt, woordvoerster van Febetra, uit. Dit is des te meer waar omdat de vakbond BTB-ABVV (die in 2019 haar eigen dag van de Chauffeur organiseerde) acties heeft aangekondigd in alle provincies, maar zonder dit aan te kondigen via de officiële website van het evenement.

Transportmedia is ook ter plaatse bij het Total Energies-station in Tessenderlo (E313), op weg naar Antwerpen. Langsrijdende chauffeurs krijgen de kans om onze journalisten en fotograaf te ontmoeten en hun portret te winnen, dat we voor het einde van het jaar bij hen thuis beloven!

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV