29 October 2021

Dag van de Vrachtwagenchauffeur: toon je appreciatie!

Vrachtwagenchauffeurs zijn essentieel voor ons economisch weefsel. Dat hebben ze tijdens de donkerste momenten van de coronacrisis nog maar eens bewezen. Door onverzettelijk op post te blijven hebben ze er mee voor gezorgd dat, ondanks alles, goederen geleverd raakten en de maatschappij bleef draaien. Tijd om onze appreciatie te tonen!

Dag van de Vrachtwagenchauffeur: toon je appreciatie!

Dat is de boodschap die de ‘Dag van de Chauffeur 2021’ brengt. Dit initiatief van transporteursfederatie Febetra vindt plaats op 9 december en is een oproep naar alle bedrijven om vrachtwagenchauffeurs die dag extra in de watten te leggen, om zo appreciatie te tonen voor hun werk. Uit enquêtes blijkt immers dat vrachtwagenchauffeurs zich vaak niet gesteund voelen bij hun zware taak.

Registreer je actie!

Hoe die aanmoediging voor deze gedreven mannen en vrouwen achter het stuur er precies uitziet, bepaal je helemaal zelf. Al heel wat bedrijven hebben initiatieven op poten gezet die chauffeurs op de meest uiteenlopende manieren een hart onder de riem steken. Van een verrassingsactie, over een kleine attentie tot een volledig lunchpakket… alles is mogelijk. Op de website van de Dag van de Chauffeur vind je al een aantal bedrijven die hun schouders zetten onder de actie. Je vindt er bovendien heel wat inspiratie.

Doe zelf ook mee en registreer je actie op www.DVC2021.be/inschrijven/

Deel je actie via social media en gebruik daarbij #DVC2021. Doen!

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV