17 January 2023

DHL opnieuw erkend als Top Employer

DHL België is opnieuw gecertificeerd als ‘Top Employer België 2023’ en ontvangt daarmee de internationaal erkende onderscheiding op het gebied van Human Resources management. De uitreiking vond plaats op 17 januari tijdens een online ceremonie. DHL België is voor ruim 1500 medewerkers hun dagelijkse werkplek.

DHL opnieuw erkend als Top Employer

DHL is ervan overtuigd dat financieel resultaat en klanttevredenheid een direct resultaat zijn van betrokken medewerkers. Daarbij zijn diversiteit en inclusie, werken op afstand en duurzame inzetbaarheid belangrijke pijlers in het HR-beleid. Allemaal elementen die ook worden weerspiegeld in het Top Employer gedachtegoed. Het Top Employer Institute erkent al 30 jaar werkgevers voor het scheppen van uitstekende werkomstandigheden voor hun medewerkers. In een onafhankelijke audit op ruim 400 HR-aspecten is DHL gescoord en vergeleken met een internationale standaard. Alleen bedrijven die de vereiste standaard van uitmuntendheid halen, worden daadwerkelijk gecertificeerd. DHL is er dan ook trots op om zich weer Top Employer te kunnen noemen.

Wereldwijd zorgen DHL medewerkers voor opslag en transport van goederen. De DHL-chauffeur is een vertrouwd contact voor Belgische bedrijven en DHL’ers staan vele ondernemingen bij in hun online activiteiten.$

 

Vind uw toekomstige job bij DHL Parcel

Vind uw toekomstige job bij DHL Global Forwarding

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV