21 November 2022

Dit zijn de winnaars van de Supply Chain Awards 2022

Supply Chain Masters en PICS Belgium reikten donderdagavond voor de 17de keer de Supply Chain Awards uit. De jury beloonde het sterke COVID-19 Vaccination campaign Flanders project van het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid met de Supply Chain Project of the Year Award, als beloning voor de snelle manier waarop de logistieke flow van de vaccins werd uitgetekend en opgestart in uiterst onzekere omstandigheden.

Dit zijn de winnaars van de Supply Chain Awards 2022

De publieksprijs (Audience Prize) ging naar Stanley Black & Decker & Peripass voor het project Autonomous Yard operations. Stanley Black & Decker gebruikt het Peripass-platform voor het eenvoudig afroepen van vrachtwagens en om realtime inzicht te krijgen in alle logistieke activiteiten en voertuigen op zijn 65.000m² grote campus in Tessenderlo en om de communicatie met internationale vrachtwagenchauffeurs te vergemakkelijken.

De jury en het publiek verkozen ten slotte Dockflow tot startup of te Year 2022. Handmatige controles en het bijhouden van ETA’s in een spreadsheet behoren met dit platform tot het verleden.

Alle Supply Chain vacatures

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV