22 November 2021

Eutraco en Saint-Gobain Gyproc winnen Baanbrekers-awards 2021

Tijdens de ‘Baanbrekers’ Awards werden in Technopolis Mechelen prijzen uitgereikt aan innovatieve Vlaamse multimodale projecten. Werden verkozen: Saint-Gobain Gyproc als multimodale verlader 2021, Eutraco als multimodale dienstverlener 2021. Martine Hiel (Hutchison Ports) werd bekroond tot multimodale ambassadeur 2021.

Eutraco en Saint-Gobain Gyproc winnen Baanbrekers-awards 2021

Alle bedrijven die met een project, initiatief of realisatie konden aantonen een bijzondere bijdrage te leveren aan de mobiliteit in Vlaanderen, kwamen in aanmerking voor een award. Een professionele en diverse jury selecteerde een aantal genomineerden, die hun project voorstelden in Technopolis Mechelen. De eventdeelnemers beslisten wie de winnaars werden via live voting.

Een week voor het event werd via online voting de persoonlijke eretitel ‘Multimodale Ambassadeur 2021’ reeds verkozen. Deze ging naar Martine Hiel, Managing Director bij Hutchison Ports Belgium. “Ik ben vereerd met de titel van multimodale ambassadeur. Na meer dan een kwarteeuw aan de kar te trekken, is het een blijk van waardering door de sector zelf. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om alle collega’s te stimuleren om verder aan de multimodale weg te timmeren,” aldus Matine Hiel.

Baanbrekers is een initiatief van Multimodaal.Vlaanderen, het multimodale adviespunt van VIL.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV