24.06.2019

H.Essers neemt Hoefnagels over

H.Essers heeft het Nederlandse bedrijf Gebroeders Hoefnagels Transport overgenomen.

H.Essers neemt Hoefnagels over

CEO Gert Bervoets heet de 222 medewerkers van Hoefnagels en zaakvoerders Jan en Aloys Hoefnagels van harte welkom binnen de Limburgse groep.

Gebroeders Hoefnagels Transport is een familiebedrijf opgericht in 1943. Haar vloot telt 155 trekkers en het omzetcijfer behaalt 25 miljoen euro. Deze overname (onder voorbehoud van de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten) zal het marktaandeel van H. Essers in Nederland aanzienlijk verhogen en met die toevoeging aan capaciteit zal H.Essers voor de groeiende niche van infrastructuurlogistiek markt beschikken over 389 trucks en 869 trailers. “Met deze overname worden we marktleider in de Benelux voor de logistieke dienstverlening voor alle bouw-, infrastructuur- en nutsbedrijven. We sluiten niet uit dat er meer overnames zullen volgen in de toekomst. H.Essers blijft openstaan voor alle mogelijkheden die onze strategische positionering in de markt verder kunnen verstevigen,” aldus Gert Bervoets.

Recentste nieuws

07.10

Xwift lanceert ‘tekenpremie’ om instroom valabele chauffeurs te bevorderen

Het Oost-Vlaamse transportbedrijf Xwift probeert op verschillende manieren meer chauffeurs aan te werven en te behouden om zijn groei te bestendigen. Verleden jaar lanceerde het een bonussysteem met punten waarmee kwalitatieve chauffeurs na verloop van tijd een kans maken op een bedrijfswagen. Twee maanden geleden werd een ander systeem geïntroduceerd, nu om nieuwe chauffeurs aan te moedigen in het bedrijf te blijven.

Lees meer

01.10

Wie is Tiffanie Dumont, Buschauffeur bij STIB-MIVB?

"De sleutelwoorden die mijn dagen omschrijven zijn: stiptheid, strengheid, motivatie, geduld, verantwoordelijkheid en een goed humeur."

Lees meer

23.09

Ontdek de 100% Transport & Logistieke Job Day by TL Hub

Na een succesvolle eerste editie gedurende Best of Wallonia (Namen), organiseert TL Hub by Transportmedia op donderdag 17 oktober 2019 zijn tweede 100% Transport & Logistieke Job Day te Antwerp Expo (hall 3).

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV