24.06.2019

H.Essers neemt Hoefnagels over

H.Essers heeft het Nederlandse bedrijf Gebroeders Hoefnagels Transport overgenomen.

H.Essers neemt Hoefnagels over

CEO Gert Bervoets heet de 222 medewerkers van Hoefnagels en zaakvoerders Jan en Aloys Hoefnagels van harte welkom binnen de Limburgse groep.

Gebroeders Hoefnagels Transport is een familiebedrijf opgericht in 1943. Haar vloot telt 155 trekkers en het omzetcijfer behaalt 25 miljoen euro. Deze overname (onder voorbehoud van de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten) zal het marktaandeel van H. Essers in Nederland aanzienlijk verhogen en met die toevoeging aan capaciteit zal H.Essers voor de groeiende niche van infrastructuurlogistiek markt beschikken over 389 trucks en 869 trailers. “Met deze overname worden we marktleider in de Benelux voor de logistieke dienstverlening voor alle bouw-, infrastructuur- en nutsbedrijven. We sluiten niet uit dat er meer overnames zullen volgen in de toekomst. H.Essers blijft openstaan voor alle mogelijkheden die onze strategische positionering in de markt verder kunnen verstevigen,” aldus Gert Bervoets.

Recentste nieuws

15.07

Swissport investeert 11 miljoen in nieuw farmacentrum op Brussels Airport

Swissport heeft met Brussels Airport Company (BAC) een lange termijn leaseovereenkomst ondertekend voor een nieuw gebouw aan de cargozijde van Brussels Airport. Het gaat er een luchtvrachtfaciliteit voor farmaceutische producten onderbrengen. De geplande investering bedraagt ruim 11 miljoen euro.

Lees meer

09.07

Van Mieghem laat de eerste Actros zonder achteruitkijkspiegels leveren

Het bedrijf Van Mieghem Logistics heeft de eer de eerste ‘Belgische’ exemplaren van de nieuwe Mercedes Actros geleverd te krijgen. Een deel van de nieuwe voertuigen zal worden gebruikt om ecocombi’s te vormen.

Lees meer

01.07

ART4L lanceert de Smartpick SDK

ART4L, een bedrijf uit Gent dat zich specialiseert in handenvrije logistieke toepassingen op basis van augmented reality-technieken, lanceert de Smartpick SDK voor het beheer van bestellingen.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV