07 February 2022

H.Essers neemt Verheul Transport over

H.Essers neemt het Nederlandse Verheul Transport over. Dat familiebedrijf uit Twello is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen en versterkt de activiteiten van H.Essers Infra. De 50 medewerkers en het wagenpark met 40 (rol)kraanwagens maken eveneens de overstap naar H.Essers en het management blijft de komende jaren aan boord.

H.Essers neemt Verheul Transport over

De divisie H.Essers Infra werd in het leven geroepen om een logistieke oplossing te bieden voor elk bouw- of infrastructuurproject in de Benelux, in Duitsland en in Noord-Frankrijk. Deze divisie stelt bijna 400 medewerkers te werk en zet een vloot in van 327 trucks en 861 trailers. De grote doorbraak in Nederland kwam er in 2019, toen H. Essers Gebroeders Hoefnagels overnam. “Met die businessunit zijn we vandaag marktleider in de Benelux, een positie die we graag willen blijven versterken. En daarvoor kijken we ook over de grenzen,” aldus Gert Bervoets, CEO bij H.Essers. “We willen met name onze aanwezigheid in Nederland uitbouwen en er zorgen voor een goede regionale spreiding. De acquisitie van Verheul Transport is complementair en laat ons toe een groter gebied van Nederland af te dekken. Bovendien is de transporteur net als wij een familiebedrijf dat inzet op complete logistieke oplossingen, waardoor onze missie en waarden sterk overeenkomen.”

Bij Verheul Transport werken zo’n 40 chauffeurs en 5 bedienden. Het bedrijf is gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen, prefab beton en sierbestrating. Het wagenpark omvat 40 trucks, waaronder kippertrailers, citytrailers en kraantrailers die voorzien zijn van een laad- en loskraan met een hefcapaciteit van 3 tot 5 ton.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV