27 March 2023

Hocké groeit snel en… werft aan!

De verschillende onafhankelijke bedrijven, die zijn ontstaan na de opsplitsing van Hocké nv hebben de wind in de zeilen! De ontwikkelingen in de sectoren van het lichte en zware bedrijfsvoertuigen, defensie en vrijetijdsbesteding gaan gepaard met massale aanwervingen, zowel in Groot-Bijgaarden als in Herstal.

Hocké groeit snel en… werft aan!

Garage Hocké zag het levenslicht in 1922 in het centrum van Brussel en is in al die jaren steeds groter worden, met een pak meer diensten en activiteiten. De onderneming wordt momenteel geleid door de vierde generatie van de familie Hocké. Hocké nv is momenteel opgesplitst in drie aparte bedrijven: Truck Supply bv, Hocké bv en Brussels Gate bv. Drie entiteiten die een stevige groei doormaken en elk op zoek zijn naar personeel met contracten voor onbepaalde duur. Het gaat hierbij over zeer gevarieerde profielen die aan de slag kunnen in boeiende jobs!

 


Het in Herstal gevestigde Truck Supply is actief in de provincie Luik en in een stuk van de provincie Luxemburg, waar het hoofd Iveco-dealer is. De bouw van een fonkelnieuwe garage onderstreept de torenhoge ambities van Truck Supply. In de oude gebouwen wordt de focus verlegd naar overheidsopdrachten, terwijl de nieuwe gebouwen heel wat meer mogelijkheden zullen bieden voor onthaal en interventies op vrachtwagens, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen. Zo komen er onder meer speciale ruimtes om te kunnen werken aan voertuigen op alternatieve aandrijvingen: elektriciteit, aardgas en waterstof. De verhuis naar een volledig nieuwe werkomgeving zorgt ervoor dat Truck Supply op zoek is naar de volgende profielen om het jonge en dynamische team te versterken:

  • mechaniekers voor bestelwagens en vrachtwagens,
  • elektromechaniekers,
  • een magazijnier,
  • een service advisor,
  • een boekhouder.

 

Alle vacatures bij Hocké

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV