21 February 2022

Katoen Natie kiest Jungheinrich en UniCarriers voor vernieuwing magazijnvoertuigen in Gent

Ter voorbereiding van de komst van een nieuwe klant actief in de spare-parts logistiek heeft Katoen Natie de vloot magazijnvoertuigen in één van haar magazijnen in Gent vernieuwd. Voor de aanschaf van het nieuwe materieel heeft het Belgische logistieke bedrijf gekozen voor Jungheinrich en UniCarriers.

Katoen Natie kiest Jungheinrich en UniCarriers voor vernieuwing magazijnvoertuigen in Gent

Het partnerschap tussen Katoen Natie en Jungheinrich zat er al in 2019 aan te komen, toen de laatste in een persbericht aankondigde dat het zijn 1.000e vrachtwagen aan de Belgische onderneming had verkocht. Katoen Natie bevestigt opnieuw haar vertrouwen in de Duitse onderneming door deze keer een dozijn stapelaars van hen te kopen. De zwaarste heftrucks werden gekocht bij het logistieke bedrijf UniCarriers. 

De nieuwe voertuigen, in de rood-witte kleuren van Katoen Natie, zullen worden ingezet in de 10.000 m² magazijnruimte in Gent die ter beschikking zijn gesteld voor de komst van de nieuwe klant, die gespecialiseerd is in de spare-parts logistiek. Met het oog op duurzaamheid wijst Dimitri Raman, Operations Manager, erop dat de aangeschafte apparatuur allemaal elektrisch zijn. In totaal bedraagt de investering in de nieuwe machines ongeveer 500.000 euro. 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV