10 March 2020

Manuchar steeds groener

De eerste twee maanden van 2020 liggen bijna achter de rug en Manuchar heeft zijn rapport over hun acties op gebied van duurzaamheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid in 2019 gepubliceerd. Algemene “groene” resultaten.

Manuchar steeds groener

Tevredenheidspercentage van 92,8%: het percentage komt voort uit enquêtes bij klanten van Manuchar. 4,1% vermindering van de CO2-uitstoot van Manuchar in 2019 ten opzichte van 2018. Een merkwaardig resultaat als je weet dat het bedrijf tegelijkertijd hun opslagcapaciteit met 20% heeft verhoogd. Het hoofdkantoor van Manuchar, gevestigd in Antwerpen, is ook van plan zijn CO2-verbruik jaarlijks met 27 ton te verminderen dankzij zijn overgaan naar LED-verlichting.

Het is goed om bij Manuchar te werken: het bedrijf voert gezondheidscontroles uit op zijn werknemers die tijdens hun werkdagen worden geconfronteerd met operationele activiteiten en zet in op continue training. Zo werd in 2019 in totaal 40.000 uur training gegeven. Dit in 35 landen verspreid over de hele wereld en voor het grootste deel in opkomst daar waar mensenrechten niet noodzakelijk worden gerespecteerd. Iets waar Manuchar koste wat het kost voor strijdt.

Alle vacatures bij Manuchar

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV