20 April 2020

Passion4Trucks 2020: geen evenement en job day, wel “heldenfeest” op televisie

Het chauffeursevenement Passion4Trucks wordt door de huidige coronamaatregelen verplaatst naar zaterdag 19 juni 2021. Uitstel betekent geen afstel want Passion4Trucks komt met een gepast alternatief: ‘Passion4Trucks on tour’, een waar ‘heldenfeest’ voor onze chauffeurs, gepresenteerd door Marijn Devalck en Ilse Devis, te zien op de televisiezender Kanaal Z en de social media kanalen van Passion4Trucks by Transportmedia.

Passion4Trucks 2020: geen evenement en job day, wel “heldenfeest” op televisie

Eén volledige uitzending in het teken van onze helden van vandaag: ónze chauffeurs! Reporter ad interim Marijn Devalck (beter bekend als Balthasar Boma van FC De Kampioenen) gaat tijdens ‘Passion4Truck on tour’ náár de chauffeurs en zet hen in de bloemetjes voor de prestaties van de afgelopen weken.

Zoals tijdens het initiële event Passion4Trucks voorzien was, zal er ook tijdens deze special een verkiezing zijn van de ‘mooiste trucks’ per vrachtwagenmerk. In de reportage We Are Champions nemen 3 chauffeurs het tegen mekaar op in een spannende en ludieke truckchallenge. Wie toont zich de meest vaardige chauffeur van België?

Tot slot worden de laureaten van Love2Truck in de bloemetjes gezet, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeurs van België. Dit en nog veel meer chauffeursreportages op ‘Passion4Trucks on tour’.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV