12 September 2022

Rhenus logistieke partner van Belgisch Olympisch team

Rhenus Air & Ocean is de nieuwe “Official Supplier to Team Belgium”: de logistiekspecialist zal de Belgische Olympische ploeg ondersteunen op weg naar de Olympische Zomerspelen in Parijs in 2024 als officiële leverancier voor alle transport- en logistieke behoeften. Rhenus Air & Ocean zal instaan voor het transport van alle sportmateriaal van de Belgische Olympische ploeg.

Rhenus logistieke partner van Belgisch Olympisch team

De uitrusting zal van deur tot deur worden vervoerd naar verschillende wedstrijden over de hele wereld met gebruikmaking van verschillende weg-, lucht- en zeevrachtdiensten. Rhenus verzorgt ook andere evenementen buiten de Olympische Spelen, zoals de Wereldspelen en de Jeugdspelen, inclusief retourlogistiek.

“De logistieke behoeften van de delegatie van het Belgisch Olympisch team vereisen aangepaste transportoplossingen voor de complexe en tijdgevoelige aard van Olympische wedstrijden en trainingskampen. Zorgeloze logistieke operaties zijn van het grootste belang voor de voorbereiding en het welzijn van onze atleten en delegatieleden,” zegt Cedric Van Branteghem, directeur-generaal van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité.

Alle vacatures bij Rhenus Logistics

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV