24 February 2022

TL-Hub kondigt haar volgende Job Day in Drongen aan

Elk jaar organiseert TL-Hub verschillende Job Days, die een ontmoetingsplaats zijn voor transport- en logistieke bedrijven en iedereen die vanuit werkgelegenheid oogpunt geïnteresseerd is in deze veelbelovende sector. Op 23 april 2022 vindt een nieuwe Job Day plaats, deze keer in Drongen, Oost-Vlaanderen. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met My-Trucks.

TL-Hub kondigt haar volgende Job Day in Drongen aan

Of u nu op zoek bent naar een baan als chauffeur, magazijnmedewerker, transportcoördinator of zelfs IT-logisticus, tijdens de TL-Hub Job Days kunt u werkgevers rechtstreeks ontmoeten en wellicht de juiste baan voor u vinden.

Het evenement is bedoeld om het huidige tekort aan werknemers in de groeiende vervoerssector aan te pakken. Voor de Job Day hebben verschillende werkgevers hun aanwezigheid op het evenement al bevestigd, waaronder Verhelst Logistics, Xwift en Eutraco. Verwacht wordt dat de lijst de komende weken nog zal aangroeien.

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met My-Trucks, de Europese referentie voor de financiering van tweedehandsvoertuigen, voornamelijk vrachtwagens. De Job Day vindt plaats in Drongen, in het industriepark van het agentschap. TL-Hub wordt door de VDAB ondersteund bij de selectie van de kandidaten, en TransportMedia is ook betrokken bij de organisatie van het evenement.

Hoe de dag zich ontvouwt

Concreet bestaat het evenement uit een reeks stands waar u naar werkaanbiedingen kunt informeren en met werkgevers kunt praten. De hele dag zijn er ook speeddating sessies tussen werkgevers en kandidaten gepland. Inschrijven voor het evenement is verplicht en kan hier worden gedaan. De toegang is gratis.

De Job Day in Drongen is gepland op zaterdag 23 april 2022, vanaf 10.30 uur. In de daaropvolgende maanden zullen nog andere Job Days volgen, die op onze website en sociale netwerken zullen worden aangekondigd.

Nog niet overtuigd? Bekijk hier een korte video over het evenement.

Wanneer?

Zaterdag 23 april 2022, aanvang 10.30 uur

Waar?

Industriepark-Drongen 4C

9031 Drongen

Hoeveel kost het?

De toegang is gratis, maar registratie is verplicht. Schrijf u hier in.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV