24 February 2020

WSC Automotive wint de Logistics Employer of the Year 2020 by TL Hub

WSC Automotive (Brussel) heeft de prijs van Logistics Employer of the Year 2020 gewonnen tijdens de Transport & Logistics Awards. Bleckmann en Jost Group eindigden als tweede en derde.

WSC Automotive wint de Logistics Employer of the Year 2020 by TL Hub

Uitslag 2020

  1.       WSC Automotive (Brussel)
  2.       Bleckmann (Kruisem)
  3.       Jost Group (Herstal)

De winnaar in het kort

Weerts Supply Chain, onderdeel van de Weerts Group, nam in 2017 Autovision over, de onderneming die de logistiek verzorgde voor de Audi-fabriek in Vorst. WSC Automotive is erin geslaagd om de logistieke processen om te vormen en tegelijk een switch in cultuur en mindset te realiseren. De onderneming investeerde in opleiding, drong het aantal sociale conflicten terug, en krikte de productiviteit op. HR speelde in het succes van de onderneming een cruciale rol. De jury is dan ook duidelijk: dit change-traject verdient alle lof.

De prijs ‘Logistics Employer of the Year’ (vroeger ‘HR Project of the Year’) beloont een project voor het beheer van Human Resources binnen een logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf. Deze prijs kreeg de steun van Prologis en TL Hub.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV