22 June 2015

TL Hub blaast haar eerste kaarsje uit

TL Hub blaast haar eerste kaarsje uit

Na 12 maanden zijn wij zeer blij om onze balans te presenteren.

Onze job board gespecialiseerd in beroepen voor bedienden in de sector Transport, Logistiek en Supply Chain werd gelanceerd in juni 2014.

Vandaag publiceren wij vacatures voor meer dan 120 Belgische bedrijven, ofwel transport- of logistieke ondernemingen ofwel bedrijven met een logistieke afdeling (retail, pharma, enz...).

Bij de opstart van TL Hub hadden we een tiental klanten met samen een 35-tal vacatures online.

Vandaag hebben we een gemiddelde van 270 vacatures op onze website voor 120 klanten en ontvangen we gemiddeld 1.300 kandidaturen op maandbasis. We ontvangen meer dan 20.000 sessies per maand en meer dan 65.000 pagina’s worden elke maand geraadpleegd.

Wij zijn daarnaast ook zeer tevreden om te zien dat onze eerste klanten (zoals H.Essers, DHL,...) hun jaarlijks abonnemten vernieuwen.

Onze klanten kunnen ook beroep doen op onze ultra gesegmenteerde database die elke dag groeit.

Verder hebben wij ook sterke partnerschappen opgebouwd met belangrijke spelers in onze sector zoals : OTM , Truck & Business, Logistics in Wallonia, Warehouse & Logistics Magazine, Iris TL, LITC,…

Volgend academiejaar zullen wij ook een aantal Hogescholen en Universiteiten samenbrengen voor onze eerste “Business Game Supply Chain” in samenwerking met onze partner Coca-Cola Enterprises en een tiental Hogescholen en Univerisiteiten over heel België (eerste editie in oktober 2015).

TL Hub is ook een gemeenschap met meer dan 4.000 logistieke fans op de sociale netwerken (LinkedIn, Facebook,...) en een nieuwsbrief die veronden wordt naar 7.000 geadresseerden.

Wij publiceren regelmatig barometers en trends over onze sector.

Met ons gemotiveerd team staan wij klaar om naar u te luisteren, twijfel niet om ons te contacteren: [email protected]

 

Leve de logistiek!

 

 

Frederic DE COOMAN

[email protected]

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV