06.03.2019

Artsen Zonder Grenzen België heeft supply chain-profielen nodig.

De constructie van een ziekenhuis met 150 bedden in geprefabriceerde materialen, het opzetten van een vaccinatiecampagne voor 100.000 mensen in een paar weken tijd, het leveren van noodhulp na een humanitaire ramp in slechts enkele dagen: logistiek en bevoorrading zijn essentieel voor het functioneren van Artsen Zonder Grenzen. Toch weten nog niet genoeg supply chain-specialisten dat de organisatie hen nodig heeft.

Artsen Zonder Grenzen België heeft supply chain-profielen nodig.

Daarom organiseert Artsen Zonder Grenzen een rekruteringsinformatiesessie voor supply chain-specialisten in Neder-Over-Heembeek op donderdag 4 april van 17u30 tot 20u30. De sessie zal doorgaan in het Engels en bevat onder andere een rondleiding in het magazijn.

“Naast medische profielen hebben we verschillende andere specialisten nodig, zoals supply chain, procurement, warehouse en farmacy managers”, zegt Valeria Orlandi, hoofd van de rekruteringsafdeling voor terreinwerk. “De context waarin onze projecten zich wereldwijd bevinden wordt complexer en het werk dat we doen vereist meer specialisatie. We nodigen iedereen uit op onze informatiesessie om te begrijpen hoe we werken, wat de rekruteringscriteria zijn en hoe het leven op het terrein is.”

Voor meer informatie over de humanitaire supply chain van Artsen Zonder Grenzen en om je in te schrijven: www.msf.be/supply

Artsen Zonder Grenzen, opgericht in 1971, is een humanitaire organisatie die wereldwijd medische hulp biedt aan mensen in nood, aan slachtoffers van rampen van natuurlijke of menselijke oorsprong, epidemieën en conflicten, zonder onderscheid van ras, religie, levensbeschouwing of politieke overtuiging. In 2017 vertrokken meer dan 3.600 internationale professionals op humanitaire missie. Ze werken met ongeveer 36.700 lokale medewerkers samen om medische hulp te verlenen.

Recentste nieuws

20.05

Vlaanderen haalt 8 miljoen EUR om containers van de weg te halen

Voor elke euro die de Vlaamse Havenbesturen investeren in een innovatieve maatregel om goederen te bundelen, legt Vlaanderen er een euro naast. Dit moet volgens Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts tot een verschuiving van de weg naar de binnenvaart of het spoor bijdragen. Het luik spoor is hierbij helemaal nieuw.

Lees meer

13.05

Een speciale editie voor 50 jaar Scania V8

Scania viert het vijftigjarige jubileum van zijn V8-motor met een uitzonderlijk luxueuze uitvoering.

Lees meer

03.05

AB InBev en Euroports starten met vervoer over de binnenwateren tussen Luik en Antwerpen

Deze ochtend hebben de bedrijven Euroports en AB InBev in aanwezigheid van (onder andere) de Eerste minister een eerste container met Stella Artois op een binnenschip met bestemming haven van Antwerpen geladen. Op korte termijn zal dit multimodale project 5000 trajecten per jaar van de weg af halen.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV