06 March 2019

Artsen Zonder Grenzen België heeft supply chain-profielen nodig.

De constructie van een ziekenhuis met 150 bedden in geprefabriceerde materialen, het opzetten van een vaccinatiecampagne voor 100.000 mensen in een paar weken tijd, het leveren van noodhulp na een humanitaire ramp in slechts enkele dagen: logistiek en bevoorrading zijn essentieel voor het functioneren van Artsen Zonder Grenzen. Toch weten nog niet genoeg supply chain-specialisten dat de organisatie hen nodig heeft.

Artsen Zonder Grenzen België heeft supply chain-profielen nodig.

Daarom organiseert Artsen Zonder Grenzen een rekruteringsinformatiesessie voor supply chain-specialisten in Neder-Over-Heembeek op donderdag 4 april van 17u30 tot 20u30. De sessie zal doorgaan in het Engels en bevat onder andere een rondleiding in het magazijn.

“Naast medische profielen hebben we verschillende andere specialisten nodig, zoals supply chain, procurement, warehouse en farmacy managers”, zegt Valeria Orlandi, hoofd van de rekruteringsafdeling voor terreinwerk. “De context waarin onze projecten zich wereldwijd bevinden wordt complexer en het werk dat we doen vereist meer specialisatie. We nodigen iedereen uit op onze informatiesessie om te begrijpen hoe we werken, wat de rekruteringscriteria zijn en hoe het leven op het terrein is.”

Voor meer informatie over de humanitaire supply chain van Artsen Zonder Grenzen en om je in te schrijven: www.msf.be/supply

Artsen Zonder Grenzen, opgericht in 1971, is een humanitaire organisatie die wereldwijd medische hulp biedt aan mensen in nood, aan slachtoffers van rampen van natuurlijke of menselijke oorsprong, epidemieën en conflicten, zonder onderscheid van ras, religie, levensbeschouwing of politieke overtuiging. In 2017 vertrokken meer dan 3.600 internationale professionals op humanitaire missie. Ze werken met ongeveer 36.700 lokale medewerkers samen om medische hulp te verlenen.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV