08 December 2022

Interview met Eline van Manuchar: "Elke werknemer speelt een actieve rol in ons succesverhaal."

Interview met Eline van Manuchar:

"Bij Manuchar ondersteunen we elk talent bij het vinden van zijn/haar carrièrepad binnen een inspirerende internationale werkomgeving. Voor de functie van trader zijn we op zoek naar een ( ervaren) commerciële collega om ons te helpen onze business uit te breiden. Het hoofddoel van de Trader is om een portfolio van winstgevende klanten & transacties te laten groeien door het creëren van sterke relaties met betrouwbare klanten en leveranciers binnen de opkomende markten. Als Trader neem je de verantwoordelijkheid om de (handels)marktontwikkelingsstrategie voor je toegewezen regio te bepalen en na te streven en neem je actief deel aan het bepalen van de wereldwijde strategie voor je productportefeuille. De Trader rapporteert aan de BU Manager. Er moet vaak naar de toegewezen regio worden gereisd en af en toe moet er wereldwijd worden gereisd."

Eline Matthysen's ervaring als Junior Trader Chemicals East-Africa:

"In 2017 ben ik afgestudeerd en meteen aan de slag gegaan bij Manuchar. Ik was toen een van de jongste medewerkers. Op die leeftijd kan beslissen over een carrièrepad eng zijn! Maar ik heb er nooit spijt van gehad dat ik bij Manuchar ben gaan werken. Ik ging van Trade Administrator naar Sales Support en vervolgens naar Junior Trader. Vandaag werk ik in een flexibel, zorgzaam bedrijf vol gedreven en ondersteunende mensen. Ik sta dagelijks in contact met collega's, leveranciers en klanten van over de hele wereld. Mijn rol bestaat erin te zorgen voor de behoeften van klanten aan grondstoffen en voor hen de meest competitieve prijs te vinden. Ik ben Manuchar erg dankbaar dat ze rekening hebben gehouden met mijn professionele aspiraties en me de kans hebben gegeven om mijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Manuchar heeft mij gestimuleerd en gesteund in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik weet zeker dat het dat in de toekomst zal blijven doen!"


Manuchar, met hoofdkantoor in Antwerpen, België, is een toonaangevende distributeur van chemicaliën in opkomende markten. We vullen onze chemische distributieactiviteiten aan met internationale handelsdiensten in staal, polymeren en diverse andere grondstoffen.In 2021 behandelden we 4,6 miljoen ton goederen, goed voor een omzet van 2,5 miljard USD. Onze lokale activiteiten bevinden zich in meer dan 35 landen en 170 locaties. Manuchar heeft wereldwijd 2.200 professionals in dienst.

Bij Manuchar "We keep your production running. Anytime. Anywhere.”

Manuchar is een zorgzame en verantwoordelijke organisatie. Onze missie reikt verder dan commerciële inspanningen om van onze wereld een betere plaats te maken om te leven. Wij zijn vastbesloten bij te dragen tot de verbetering van de samenleving. Daarom hebben we een wereldwijd We Care-programma ontwikkeld om onze inzet voor het milieu, onze werknemers en onze lokale gemeenschappen te tonen en om de hoogste ethische normen in de hele toeleveringsketen te handhaven. 

"Bijdragen aan de verbetering van de samenleving maakt deel uit van onze missie. De zorg voor het milieu en voor onze lokale gemeenschappen en het naleven van de hoogste ethische normen in de hele toeleveringsketen is niet alleen een integraal onderdeel van ons bedrijf; het is ons engagement - de belofte van een betere toekomst voor elk leven dat we aanraken." Philippe Huybrechs, Group CEO

Alle vacatures bij Manuchar

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV