01.03.2019

TDL Group wint de Logistics Employer of the Year 2019

TDL Group (Houthalen) heeft de prijs van Logistics Employer of the Year 2019 gewonnen tijdens de Transport & Logistics Awards. Van Moer Logistics en Dachser eindigden als tweede en derde.

TDL Group wint de Logistics Employer of the Year 2019

De prijs ‘Logistics Employer of the Year’ (vroeger ‘HR Project of the Year’) beloont een project voor het beheer van Human  Resources binnen een logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Uitslag 2019 

  1.         TDL Group (Houthalen)
  2.         Van Moer Logistics (Zwijndrecht)
  3.         Dachser (Willebroek – Moeskroen)

De winnaar in het kort

TDL Group slaagde erin een koppeling te maken tussen het functieclassificatiesysteem en de verloning van chauffeurs. Dat ze daarmee tegen de stroom ingaan, geeft blijk van durf en lef, aldus de jury. Het constructief sociaal overleg dat aan de basis ligt van de toekomstgerichte CAO is tekenend voor de cultuur binnen de onderneming. De jury is ook enthousiast over de inspanningen op vlak van interne communicatie en onthaal van nieuwe medewerkers. De onderneming staat open voor innovaties en slaagt erin de familiale sfeer te behouden en elke medewerker de nodige aandacht te geven.

Recentste nieuws

20.03

Wallonië kent een premie toe van 24000 EUR voor vrachtwagens op aardgas

Vorige week heeft de Waalse regering een serie maatregelen goedgekeurd om ondernemingen die investeren in de meest milieuvriendelijke vrachtwagens financieel tegemoet te komen. Die maatregelen horen thuis in het kader van de begeleidingsmaatregelen voor de kilometerheffing.

Lees meer

13.03

Best of Wallonia 2019 verenigt het kruim van de transport en logistieke sector in Namen

Het gloednieuwe event Best of Wallonia maakt op 28 mei 2019 van Namen de logistieke hoofdstad van Wallonië. Het networking platform presenteert zich als een nieuwe genre van een vakbeurs, waarbij informatie en netwerking gecombineerd worden. Het B2B-event legt de focus op Waalse ondernemingen, loonaanbiedingen, internationale uitstraling en een conferentie op hoog niveau.

Lees meer

06.03

Artsen Zonder Grenzen België heeft supply chain-profielen nodig.

De constructie van een ziekenhuis met 150 bedden in geprefabriceerde materialen, het opzetten van een vaccinatiecampagne voor 100.000 mensen in een paar weken tijd, het leveren van noodhulp na een humanitaire ramp in slechts enkele dagen: logistiek en bevoorrading zijn essentieel voor het functioneren van Artsen Zonder Grenzen. Toch weten nog niet genoeg supply chain-specialisten dat de organisatie hen nodig heeft.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV