01.03.2019

TDL Group wint de Logistics Employer of the Year 2019

TDL Group (Houthalen) heeft de prijs van Logistics Employer of the Year 2019 gewonnen tijdens de Transport & Logistics Awards. Van Moer Logistics en Dachser eindigden als tweede en derde.

TDL Group wint de Logistics Employer of the Year 2019

De prijs ‘Logistics Employer of the Year’ (vroeger ‘HR Project of the Year’) beloont een project voor het beheer van Human  Resources binnen een logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Uitslag 2019 

  1.         TDL Group (Houthalen)
  2.         Van Moer Logistics (Zwijndrecht)
  3.         Dachser (Willebroek – Moeskroen)

De winnaar in het kort

TDL Group slaagde erin een koppeling te maken tussen het functieclassificatiesysteem en de verloning van chauffeurs. Dat ze daarmee tegen de stroom ingaan, geeft blijk van durf en lef, aldus de jury. Het constructief sociaal overleg dat aan de basis ligt van de toekomstgerichte CAO is tekenend voor de cultuur binnen de onderneming. De jury is ook enthousiast over de inspanningen op vlak van interne communicatie en onthaal van nieuwe medewerkers. De onderneming staat open voor innovaties en slaagt erin de familiale sfeer te behouden en elke medewerker de nodige aandacht te geven.

Recentste nieuws

15.07

Swissport investeert 11 miljoen in nieuw farmacentrum op Brussels Airport

Swissport heeft met Brussels Airport Company (BAC) een lange termijn leaseovereenkomst ondertekend voor een nieuw gebouw aan de cargozijde van Brussels Airport. Het gaat er een luchtvrachtfaciliteit voor farmaceutische producten onderbrengen. De geplande investering bedraagt ruim 11 miljoen euro.

Lees meer

09.07

Van Mieghem laat de eerste Actros zonder achteruitkijkspiegels leveren

Het bedrijf Van Mieghem Logistics heeft de eer de eerste ‘Belgische’ exemplaren van de nieuwe Mercedes Actros geleverd te krijgen. Een deel van de nieuwe voertuigen zal worden gebruikt om ecocombi’s te vormen.

Lees meer

01.07

ART4L lanceert de Smartpick SDK

ART4L, een bedrijf uit Gent dat zich specialiseert in handenvrije logistieke toepassingen op basis van augmented reality-technieken, lanceert de Smartpick SDK voor het beheer van bestellingen.

Lees meer

Meer nieuws

Zoek een job
per regio

Zoek nu

Zoek een job
per categorie

Zoek nu

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV