28 September 2020

Vind arbeiders via workinlogistics.be – gratis publicatie voor de leden van Febetra, TLV en UPTR

Truckchauffeurs, magazijniers, material handlers, heftruckchauffeurs, … zoveel beroepen waar een werknemerstekort heerst. Om daarvoor een oplossing te bieden, lanceert de gespecialiseerde jobwebsite ‘Work in Logistics’ (TL Hub) een actie in samenwerking met de drie beroepsfederaties Febetra, TLV en UPTR.

Vind arbeiders via workinlogistics.be – gratis publicatie voor de leden van Febetra, TLV en UPTR

Concreet betekent dit dat de leden(*) van FebetraTLV en UPTR tot eind dit jaar gratis hun jobaanbiedingen voor arbeiders kunnen publiceren op www.workinlogistics.be.

Let op: blijf vacatures zeker ook melden aan VDAB/FOREM/ACTIRIS. Enkel zo blijft het beroep van chauffeur in de kijker als knelpuntberoep.

Weet dat ‘Work in Logistics’ de module voor arbeiders is van het digitale TL Hub-platform dat 100% gespecialiseerd is profielen voor de logistieke en transportsector. TL Hub, dat deel uitmaakt van de TRANSPORTMEDIA-groep, kan uitpakken met mooie cijfers: meer dan 30.000 bezoekers per maand en altijd meer dan 300 jobs en meer dan 6.000 Cv’s in de database!

Interesse? Stuur een e-mail naar dries.dhuys@tl-hub.com met de vermelding van de federatie op wiens naam u contact met ons opneemt.

*Deze actie is voorbehouden voor Transport- en Logistieke bedrijven. Interim- en/of selectiekantoor? Contacteer onze Project Manager, Dries D’Huys, over de voorwaarden om te genieten van dit aanbod via dries.dhuys@tl-hub.com.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV